Cytaty i parafrazy dla: jako���� mikrobiologiczna (0 - 2 z 2)
Sikora T.,
Kołożyn-Krajewska D.,
HACCP- Koncepcja i systemy zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego żywności,
Główny Ośrodek Doskonalenia Kadr, Warszawa 1999
- Jakość mikrobiologiczna świeżych lub utrwalonych produktów żywnościowych, to stopieńich bezpieczeństwa zdrowotnego,trwałości mikrobiologicznej, akceptowalności sensorycznej i wartości dietetycznej.
(Sikora T., Kołożyn-Krajewska D. 1999, s. )
Sławińska M. (red.),
Kompendium wiedzy o handlu,
Wydawnictwo Naukowe PWN, Warszawa 2008
- Jakość - Suma cech produktu lub usługi decydująca o zdolności danego wyrobu do zaspokojenia określonych potrzeb.
(Sławińska M. (red.) 2008, s. 240)