Przeglądanie katalogu (kliknij)
Przeglądaj katalog alfabetyczny według autorów, tytułów lub słów kluczowych. Kliknij odpowiedni przycisk poniżej, a następnie wybierz pierwszą literę nazwiska, tytułu czy słowa kluczowego.
   
Wyszukiwarka pełnotekstowa (kliknij)
Wpisz słowa kluczowe oraz modyfikatory. W razie potrzeby, skorzystaj z instrukcji obsługi wyszukiwarki. Instrukcja wyszukiwarki (ukryj)
 
: Następna >>

Cytaty i parafrazy dla: HACCP (0 - 20 z 21)




Tadeusz Sikora, Danuta Kołożyn-Krajewska, HACCP- Koncepcja i systemy zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego żywności. , Główny Ośrodek Doskonalenia Kadr, Warszawa 1999, ISBN: 83-90635-3-9 (68+6)

Danuta Kołożyn-Krajewska (red.), Higiena produkcji żywności. , Wydawnictwo SGGW, Warszawa 2001, ISBN: 83-7244-190-1 (45+0)



Maria Sławińska (red.), Kompendium wiedzy o handlu. , Wydawnictwo Naukowe PWN, Warszawa 2008, ISBN: 978-83-15446-2 (97+2)



Maciej Urbaniak, Systemy zarządzania w praktyce gospodarczej. , Difin, Warszawa 2006, ISBN: 83-7251-593-X (36+0)



Aneta Wysokińska, Elżbieta Skrzypek (red.), Wpływ procesu standaryzacji na wzrost innowacyjności przedsiębiorstw sektora gospodarki żywnościowej. , UMCS, Lublin 2009, ISBN: (1+0)



Romuald Zalewski, Zarządzanie jakością w produkcji żywności. , Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej, Poznań 2004, ISBN: 83-89224-89-5 (36+15)



Adam Hamrol, Zarządzanie jakością z przykładami . , Wydawnictwo Naukowe PWN, Warszawa 2005, ISBN: 83-01-14486-6 (32+0)



Jerzy Łunarski, Zarządzanie jakością. Standardy i zasady. , Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, Warszawa 2008, ISBN: 978-83-204-3281-7 (47+0)
 
: Następna >>