Przeglądanie katalogu (kliknij)
Przeglądaj katalog alfabetyczny według autorów, tytułów lub słów kluczowych. Kliknij odpowiedni przycisk poniżej, a następnie wybierz pierwszą literę nazwiska, tytułu czy słowa kluczowego.
   
Wyszukiwarka pełnotekstowa (kliknij)
Wpisz słowa kluczowe oraz modyfikatory. W razie potrzeby, skorzystaj z instrukcji obsługi wyszukiwarki. Instrukcja wyszukiwarki (ukryj)

Cytaty i parafrazy dla: Krytyczny Punkt Kontrolny (0 - 4 z 4)




Tadeusz Sikora, Danuta Kołożyn-Krajewska, HACCP- Koncepcja i systemy zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego żywności. , Główny Ośrodek Doskonalenia Kadr, Warszawa 1999, ISBN: 83-90635-3-9 (68+6)

Danuta Kołożyn-Krajewska (red.), Higiena produkcji żywności. , Wydawnictwo SGGW, Warszawa 2001, ISBN: 83-7244-190-1 (45+0)



Maciej Urbaniak, Systemy zarządzania w praktyce gospodarczej. , Difin, Warszawa 2006, ISBN: 83-7251-593-X (36+0)