Przeglądanie katalogu (kliknij)
Przeglądaj katalog alfabetyczny według autorów, tytułów lub słów kluczowych. Kliknij odpowiedni przycisk poniżej, a następnie wybierz pierwszą literę nazwiska, tytułu czy słowa kluczowego.
   
Wyszukiwarka pełnotekstowa (kliknij)
Wpisz słowa kluczowe oraz modyfikatory. W razie potrzeby, skorzystaj z instrukcji obsługi wyszukiwarki. Instrukcja wyszukiwarki (ukryj)

Cytaty i parafrazy dla: Krytyczny Punkt Kontrolny (0 - 4 z 4)

Sikora T., Kołożyn-Krajewska D., HACCP- Koncepcja i systemy zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego żywności, Główny Ośrodek Doskonalenia Kadr, Warszawa 1999
Kołożyn-Krajewska D. (red.), Higiena produkcji żywności, Wydawnictwo SGGW, Warszawa 2001
Urbaniak M., Systemy zarządzania w praktyce gospodarczej, Difin, Warszawa 2006